past wax blikken painting te past

Paste Wax

Painting the Past wax is een krijtachtige was als bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken.
Paste Wax is een blanke of gekleurde krijtachtige was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken. Door de toegevoegde krijt komt de was tot diep in de poriën en naadjes van het hout.Het kan worden toegepast op onbehandeld hout of over de "matte" krijtverf. Dat resulteert in was met een poederige, doorleefde structuur. De Paste Wax wordt vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt.
 

Antique Wax

 

Carbon

 

Cement

 

Clear (doorzichtig)

 

Grey

 

Loft

 

Old white

 

Olive

 

Pearl

 

Taupe

 

White

Aanbrengen met een kwast of een niet pluizige doek.Ongeveer 15 minuten laten indrogen en daarna opwrijven met een schone droge doek.Verpakking: 370mlOnderlaag: Droog en stofvrij. Laklagen verwijderen.Overschilderbaar: NeeOnderhoud: Afnemen met een droge of licht vochtige doek. Niet schuren.Houdbaarheid: Bij intensief gebruik dient U de behandeling na verloop van tijd te herhalen.

Inhoud

De paste wax is verpakt in een blik van 370 ml.

Onderlaag

De onderlaag dient droog en stofvrij te zijn. Alle laklagen moeten worden verwijderd. Hiervoor kunt u de remover van Painting the Past gebruiken.

Aanbrengen

De paste wax kan worden aangebracht met een kwast of met een niet pluizige doek. De was ongeveer 15 minuten te laten drogen en daarna licht opwrijven met een schone doek.

Onderhoud

Afnemen met een droge of licht vochtige doek. Niet schuren. En bij intensief gebruik dient u de behandeling na verloop van tijd te herhalen.